Στο κυνήγι της φερόμενης ως συνεργού του Χριστόδουλου Ξηρού, της Αγγελικής Σ. είναι ΕΛ.ΑΣ. και Αντιτρομοκρατική.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο πατέρας της, πρώην αντιδήμαρχος του Αίγίου τονίζει ότι έχει να δει την κόρη του δύο μήνες. «Χθες είδα την φωτογραφία της στην τηλεόραση. Πήγα αμέσως και δήλωσα την εξαφάνισή της στην Αστυνομία» δήλωσε ο πατέρας της 22χρονης η οποία με το όνομα Ελένη Μελάνη νοίκιαζε τα σπίτια-γιάφκες για λογαριασμό του τρομοκράτη.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρεθεί το παιδί μου. Και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ως πατέρας με ενδιαφέρει πρώτα αυτό. Πιστεύω ότι η Αστυνομία κάνει καλά την δουλειά της. Το παιδί μου να είναι καλά και να βρεθεί» τόνισε , εκφράζοντας την εκτίμηση ότι την παρέσυραν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν βίντεο στην κατοχή τους με τη νεαρή γυναίκα, στο οποίο εμφανίζεται να ψωνίζει σε κεντρικό δρόμο του Φαλήρου και στη συνέχεια να μεταβαίνει στη γιάφκα της Αναβύσσου.

Σύμφωνα με το filodimos. gr, το βράδυ της Δευτέρας, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής, παρουσία εισαγγελέως, στο σπίτι της οικογένειας σε συνοικία του Αιγίου.

Η πλαστή αστυνομική ταυτότητα με τη φωτογραφία της βρέθηκε στο καταφύγιο-οπλοστάσιο του Ξηρού στην Ανάβυσσο και είχε χρησιμοποιηθεί για την ενοικίαση του δεύτερου κρησφύγετου, στο Λουτράκι.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα από τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι τα όπλα που βρέθηκαν στη γιάφκα της Αναβύσσου ήταν «καθαρά», δηλαδή δεν έχουν χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε τρομοκρατική ή άλλη εγκληματική ενέργεια.