Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα και τη σχέση θύματος- δολοφόνου.

Ο 83χρονος συγγραφέας γνώριζε από μικρό παιδί τον 25χρονο Στεφάν. Οι αστυνομικοί βλέπουν την ληστεία ως κίνητρο της άγριας δολοφονίας, ενώ όποως προέκυψε το θύμα ενίσχυε οικονομικά τον νεαρό Ρουμάνο.

Ο δράστης φέρεται να έμαθε ότι ο Μένης Κουμανταρέας είχε πουλήσει ένα ακίνητο στην Κηφισιά και το ποσlό που έλαβε φαίνεται ο΄τι μπήκε στο στόχαστρο του Στεφάν και του συνεργού του.

Από την  αστυνομική έρευνα, το ποσό δεν βρέθηκε ποτέ στο σπίτι του συγγραφέα ούτε όμως και στους τραπεζικούς λογαριασμούς, στο επίμαχο χρονικό διάστημα της αγοραπωλησίας του ακινήτου. 

Ο 25χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στην πλατεία Βικτωρίας, ως δράστης της άγριας δολοφονίας του συγγραφέα, ωστόσο δεν παραδέχεται ότι σκο΄τωσε τον συγγραφέα αλλά αναφέρει ότι τον ξυλοκόπησαν και τον έσπρωξαν. Ο ιταροδικαστής όμως είχε αναφέρει κατά τη νεκροψία ο΄τι ο θάνατος προήλθε από στραγγαλισμό. 

Από την αστυνομία αναζειτείται και ο 29χρονος Ρουμάνος συνεργός στη δολοφονία του συγγραφέα.

Ποινική δίωξη 

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού, απόπειρα ληστείας από κοινού και αντίσταση κατά της αρχής άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του 25χρονου Ρουμάνου

Ο κατηγορούμενος, παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα θα εκδοθεί από την εισαγγελία διάταξη που θα επιτρέπει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των κατηγορούμενων. 

ΑΝ. ΓΑΛ.