Ενώ η Αστυνομία τον αναζητούσε εκείνος αναρτούσε φωτογραφίες δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού του στο Facebook. Ο λόγος για τον 29χρονο Ρουμάνο, Κοσμίν Γκαιντάν που αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. και κατηγορείται ως συνεργός της δολοφονίας του Μένη Κουμανταρέα.

Μάλιστα, μετά τον φόνο γλεντούσε με φίλους του σε μπαρ της πλατείας Βικτωρίας, την ώρα που οι άνδρες της ασφάλειας τον αναζητούσαν. Πάντως η Αστυνομία εκτιμά ότι ο 29χρονος κρύβει τα χρήματα από τη ληστεία στο σπίτι του συγγραφέα, καθώς σε έρευνες στην οικία του 25χρονου δολοφόνου Στεφάν δεν βρέθηκε το εν λόγω ποσό.

Ο συγκεκριμένος άντρας μαζί με τον 25χρονο Στέφαν ζητούσαν από τον γνωστό συγγραφέα δανεικά για να αποπληρώσουν δήθεν δάνειο. Οι πιέσεις εντάθηκαν όταν έμαθαν ότι ο Μένης Κουμανταρέας πούλησε σπίτι στην Κηφισιά, έναντι 170. 000 ευρώ, ποσό που έβαλαν... στο μάτι και τελικά έκλεψαν.

Η ανάλυση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του συγγραφέα.

ΑΝ. ΓΑΛ.