Εφέτης ειδικός ανακριτής θα αναλάβει την ανάκριση για την υπόθεση της ανακριβούς δήλωσης περιουσιακής κατάστασης του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη.

Σε βάρος του οποίου, έπειτα από παραγγελία της Βουλής, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος.

Ήδη, έχει οριστεί για αύριο η σύγκληση της Ολομέλειας Εφετών, η οποία θα εκλέξει τον δικαστικό λειτουργό που θα αναλάβει τη διενέργεια κύριας ανάκρισης.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι αντιμέτωπος με κακουργηματική κατηγορία για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» καθώς και με την πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορία της συμμετοχής σε υπεράκτια εταιρία.

Νωρίτερα, ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας στην εκπομπή του Τάκη Χατζή και του Μάκη Γεωργίου στον Real fm, άφησε αιχμές για πιθανότητα νοθείας στις εκλογές και κατήγγειλε τις εταιρίες που βγάζουν τα εκλογικά αποτελέσματα

Όπως είπε, πρέπει να ελεγχθούν, από καθηγητές Πληροφορικής, τα αποτελέσματα της Κυριακής των εκλογών αφού οι ξένες, αμερικανικές, εταιρείες είναι σιωνιστικές, πρόσκεινται στο εβραϊκό λόμπι.