Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε 7χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται ως μέλος σπείρας που είναι υπαίτια για βανδαλισμούς, κλοπές και εμπρησμούς σε σχολικό συγκρότημα στην Πάτρα.

Ο περιοριστικός όρος που του επεβλήθη, είναι να παρουσιάζεται στις αρχές κάθε μήνα στην Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων Πατρών του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ο ανήλικος συνελήφθη, καθώς με άλλους συνεργούς του, οι οποίοι αναζητούνται, διέρρηξαν και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα και έβαλαν φωτιά προκαλώντας μεγάλες φθορές, πέντε φορές σε αίθουσες του σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή Μαρούδα.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική ομάδα, διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, εμπρησμό, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μεταξύ άλλων από το σχολικό συγκρότημα οι νεαροί άρπαξαν μικροσκόπια, ηλεκτρονικό υπολογιστή, ψηφιακό προβολέα, εκτυπωτή και διάφορα επιστημονικά εργαλεία, κυρίως από το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, κατά το χρονικό διάστημα από τις 13 έως τις 27 Δεκεμβρίου.