Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας την Παρασκευή, κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και παγετός στις περισσότερες περιοχές της χώρας τη νύχτα και νωρίς το πρωί προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα για ασθενείς τοπικές χιονοπτώσεις η χιονόνερο στα ανατολικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις τοπικά 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -9 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Τοπικές νεφώσεις αρχικά στο Ιόνιο και από το απόγευμα και στις υπόλοιπες περιοχές, οι άνεμοι ασθενείς και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην Ήπειρο κατά τόπους 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Στα ανατολικά τμήματα τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις η χιονόνερο σε ανατολική και βόρεια αττική, Σποράδες και Εύβοια τις πρωινές ώρες. Στα υπόλοιπα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι ασθενείς, τοπικά στα ανατολικά, βορειοανατολικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -7 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Τοπικές νεφώσεις με ασθενείς χιονοπτώσεις η χιονόνερο κυρίως στην Κρήτη μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι 5 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου θα κυμανθεί η θερμοκρασία.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και οι άνεμοι στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στα βόρεια βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων με την ιδία ένταση.
Η θερμοκρασία από 2 έως 11 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Στα ανατολικά και βόρεια νεφώσεις τις πρωινές ώρες με πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις η χιονόνερο. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία δυτικών διευθύνσεων με την ιδία ένταση. Η Θερμοκρασία από -1 έως 9 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα έχει η Θεσσαλονίκη, ενώ υπάρχει πιθανότητα ιθανότητα για μικρής διάρκειας ασθενείς χιονοπτώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι ασθενείς, βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, και η θερμοκρασία από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου.