Ένα κατάστημα στην πλατεία Αυγερινού στον Πύργο, ήταν το «θύμα» του τροχαίου που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο σημείο. Το μικρό μανάβικο που βρίσκεται στην περιοχή καταστράφηκε ολοσχερώς και ευτυχώς από την σύγκρουση του ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου δεν υπήρξαν θύματα ή τραυματίες.

Όπως ανέφερε χθες το πρωί η ιδιοκτήτρια του μανάβικου που βρίσκεται στην οδό Στεφανοπούλου στον Πύργο, Χρυσή Λόξα, τα ξημερώματα κλήθηκε από την Τροχαία του Πύργου, που την ενημέρωσε για το ατύχημα που είχε συμβεί. Μόλις η ιδιοκτήτρια έφτασε στο σημείο, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της, καθώς το μανάβικο που διατηρεί στην περιοχή, είχε υποστεί τεράστιες ζημιές, όπως ανέφερε, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά.

«Είχαμε ένα ατυχές γεγονός γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα, όπου μας κάλεσε η Τροχαία και μας ανέφερε πως είχε μπει ένα αυτοκίνητο μέσα στο μαγαζί μας. Πανικοβλημένοι φτάσαμε εδώ αλλά δεν μπορούσαμε να δούμε εσωτερικά, καθώς το όχημα είχε κλείσει εντελώς την είσοδο και δεν μπορούσαμε ούτε να μπούμε μέσα. Από εκείνη την ώρα προσπαθούμε να μαζέψουμε τα κομμάτια μας καθώς έχουν καταστραφεί τα πάντα. Μέσα και έξω είναι διαλυμένα, τελάρα, εμπορεύματα, τζαμαρίες, πάγκοι και η ζημιά είναι πολύ μεγάλη», ανέφερε η κ. Λόξα και επεσήμανε πως ευχάριστο είναι το γεγονός πως το τροχαίο έγινε αφενός μεν νύκτα και δεν υπήρχε κάποιος στο σημείο αλλά και ότι ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου δεν χτύπησε.