"Μαλώσαμε και µε χτύπησε στο πρόσωπο. Θόλωσα και της έσφιξα τον λαιµό». Αυτό φέρεται να κατέθεσε στην Αστυνοµία ο 24χρονος στρατιώτης που κατηγορείται ότι σκότωσε την κατά έναν χρόνο µικρότερη φίλη του στο χωριό Κερκίνη Σερρών τα ξηµερώµατα της Τρίτης. Το ζευγάρι διατηρούσε σχέση εδώ και περίπου 1,5 χρόνο. Φίλοι της κοπέλας είπαν πως το ζευγάρι είχε προβλήματα, καθώς ο νεαρός τη ζήλευε και ήταν καταπιεστικός. Το θύμα του ζητούσε επανειλημμένως να χωρίσουν.

Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που συναντήθηκε μαζί του το βράδυ της Δευτέρας. Οι δυο τους βρέθηκαν σε μια καφετερία σε διπλανό χωριό. Γύρω στις 6 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 25χρονος προσφέρθηκε να τη συνοδέψει στο σπίτι της, στην Κερκίνη. Μέσα στο αυτοκίνητο συνέχισαν να καβγαδίζουν. Κουβέντα στην κουβέντα έφτασαν στη χειροδικία.

Η 23χρονη του ζητούσε να την αφήσει ήσυχη και να μην την ενοχλήσει ξανά, και ο δράστης της φώναζε πως την αγαπούσε και δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτήν. Πάνω στον καβγά, και ενώ είχαν φτάσει στην είσοδο του χωριού, η κοπέλα άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου για να βγει έξω. Ακολούθησε πάλη και ο δράστης την έπιασε με δύναμη από τον λαιμό και τη στραγγάλισε, ενώ στη συνέχεια έβαλε φωτιά στα ρούχα της για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

'Οπως κατέθεσε ο ίδιος, μόλις ξέσπασε η φωτιά συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και το μετάνιωσε.

Πέταξε την κοπέλα σε αρδευτικό κανάλι για να σβήσει η φωτιά και τηλεφώνησε στο ΕΚΑΒ, ζητώντας απεγνωσμένα ένα ασθενοφόρο.
Αμέσως μετά τηλεφώνησε στον πατέρα του θύματος, ενώ το τρίτο τηλεφώνημα το έκανε στην Αστυνομία, όπου επίσης είπε για το έγκλημά του και ζήτησε να σπεύσει ένα περιπολικό για να παραδοθεί.
Πηγή: infoserres.gr