current views are: 1

18 Ιανουαρίου 2015
Δημοσίευση06:51

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα – Έρχονται βροχές

Τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. 

Δημοσίευση 06:51’
αρθρο-newpost

Τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. 

Τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις και προς το βράδυ ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και από το απόγευμα βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη Θεσσαλία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη, ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα συννεφιάσει και τη νύχτα είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα συννεφιάσει και τη νύχτα είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 4 και στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Δευτέρα 19-01-2015 προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα, με ποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.


σχετικα αρθρα