Τρία άτομα συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατηγορούνται για πλήθος διαρρήξεων και κλοπών. 

Ειδικότερα, οι δράστες, από τις αρχές Δεκεμβρίου διέρρηξαν συνολικά επτά μονοκατοικίες και διαμερίσματα και αποπειράθηκαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν δύο ακόμη, σε περιοχές των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Ημαθίας και Χαλκιδικής, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρυσαφικά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και χρηματικά ποσά.

Επιπλέον, το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσαν πινακίδες κυκλοφορίας από τρία σταθμευμένα οχήματα, στην Ημαθία και στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές, χρυσαφικά, κοσμήματα, μικροποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.550 ευρώ. Για έναν εκ των συλληφθέντων εκκρεμούσαν συνολικά πέντε αποφάσεις για κλοπές και μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο κατ' εξακολούθηση, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 14 μηνών, καθώς και 2 εντάλματα σύλληψης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή του για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών κατ' εξακολούθηση και από κοινού και για απόπειρα ληστείας από κοινού.