Το νέο καρέ της φετινής σεζόν είναι πιο χαλαρό, πιο κοριτσίστικο, πιο ανέμελο από όλα τα προηγούμενα και σας καλούμε να το υιοθετήσετε. Θυμάστε όταν είχατε κόψει παλιά τα μαλλιά σας καρέ, που έπρεπε κάθε μέρα να τα «στρώνετε» ώστε να είναι ολόισια και να μην πετάνε τούφες προς καμία άλλη κατεύθυνση, εκτός από αυτή στην οποία είναι κομμένα; Μεγάλη ταλαιπωρία, πολύ στημένο και αποθαρρυντικό. Mάλλον δεν τα κρατήσατε για μεγάλο διάστημα, εκτός κι αν έχετε ολόισια μαλλιά, ώστε να πέφτουν μόνα τους χωρίς πιστολάκι και styling.


Αυτή η εποχή, έχει περάσει, όμως, και ευτυχώς για όλες μας το καρέ πήρε κι άλλες μορφές, πιο σύγχρονες, εύκολες και καθημερινές.


Το φετινό καρέ σταματάει στο ύψος του πηγουνιού, αλλά το τελείωμα των μαλλιών δεν είναι απαραίτητα ολόισιο. Μικρές «ουρίτσες» κάνουν τη διαφορά στην ίσια γραμμή του και οι δύο πρώτες συνήθως ξεχωρίζουν.


Το styling για αυτό το κούρεμα θέλει προϊόντα που δίνουν κίνηση, όπως ο αφρός. Εναλλακτικά δε χρειάζεται κανένα προϊόν. Απλά τα αφήνετε να στεγνώσουν μόνα τους και να έχουν ελαφριά κίνηση, που την εντείνετε βάζοντας τα χέρια σας μέσα τους.


Η Keira Knightley, η Alexa Chung και η Jacquetta Wheeler το υιοθέτησαν ήδη με μεγάλη επιτυχία. Εσείς;

Πηγή: queen.gr