Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη νοτιοανατολική νησιωτική χώρα και μεμονωμένες καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή. Ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται σταδιακά από το απόγευμα με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη: τοπικές νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχες.καταιγιδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα ορεινά της Μακεδονίας. Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 21 βαθμούς Κέλσιου. Στη δυτική Μακεδονία έως 17 βαθμούς.

  
Νησιά ιόνιου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος: τοπικές νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Άνεμοι: βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 22 βαθμούς Κέλσιου.

Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές η καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 19 βαθμούς Κέλσιου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα: τοπικές νεφώσεις. Στα νότια μέχρι το απόγευμα βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.

Αττική: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.. Άνεμοι: βόρειοι 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 21 βαθμούς Κέλσιου.

  
Θεσσαλονίκη: νεφώσεις. Τις μεσημεριανές ώρες είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: ασθενείς. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κέλσιου.