Δυναμισμός, κομψότητα και αισθητική είναι μόνο τρεις από τις λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν την πιο παρεξηγημένη αλλά και ταυτόχρονα πιο λατρεμένη από την πλειονότητα των γυναικών τάση της φετινής Άνοιξης! Το λεοπάρ επιστρέφει και μάλιστα δυναμικά, κατακλύζοντας τις πασαρέλες των πιο γνωστών οίκων μόδας, ενώ οι επώνυμες σπεύδουν να εφοδιαστούν δίνοντας για ακόμη μία φορά το καλό παράδειγμα! Αυτή η ιδιόμορφη τάση που θυμίζει πολύ έντονα δεκαετία των 80s αναδεικνύει όσο οποιαδήποτε άλλη την πιο σκληρή, άγρια και ροκ πλευρά της γυναικείας προσωπικότητας, χαρίζοντας ταυτόχρονα λάμψη αλλά και περίσσια θηλυκότητα!

Συνδυασμένο με ποικίλους διαφορετικούς τρόπους μπορεί άνετα να φορεθεί σε όλη τη διάρκεια της μέρας, πρωί - βράδυ χωρίς να σας προδώσει ποτέ. Καθώς είναι ιδιαίτερα πολυμορφικό το συγκεκριμένο στιλ αναδεικνύει κάθε τύπο γυναίκας, από την πιο chic μέχρι την πιο νεαρή και από την πιο ροκ μέχρι και την πιο ποπ εκδοχή του.

Με λίγη προσοχή λοιπόν και επιλέγοντας το κατάλληλο για σας print ένα είναι σίγουρο... θα κλέψετε την παράσταση όπως ακριβώς και οι όλες οι επώνυμες δεσποινίδες που το επιλέγουν.


Πηγή: real.gr