Το σκουφάκι είναι ένα πρακτικό αξεσουάρ του χειμώνα αν και τελευταία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει περίοπτη θέση στη λίστα με τα πιο stylish. Έχουν κυκλοφορήσει σε τόσες εκδοχές που μπορεί να βρει το ιδανικό ακόμα και η πι διστακτική. 

Σύμφωνα με το jenny.gr ένα από τα προβλήματα που ίσως αντιμετωπίσουμε όταν πρόκειται να φορέσουμε σκουφάκι είναι τα μαλλιά. Πως δεν θα χαλάσουν και ως θα δείχνουν ωραία όχι μόνο όσο το φοράμε αλλά και όταν το βγάλουμε; 

Αρχικά δεν χρειάζεται να υπάρχει ανησυχία για το αν θα χαλάσουν αφού η τάση για φέτος στα μαλλιά είναι το επιμελώς ατημέλητο messy hairlook. Για να δείχνει λοιπόν άψογο το σκουφάκι αλλά και τα μαλλιά μας καλό είναι να εστιάσουμε σε μερικά hairlooks. Οι sexy ανάλαφρες μπούκλες, το μακρύ messy καρέ και τα ίσια μαλλιά είναι από τα καταλληλότερα hairlooks για εμφάνιση με σκουφάκι καθώς και μία ανέμελη γαλλική κοτσίδα. Δοκιμάστε μερικά με το αγαπημένο σας σκουφάκι και αποφασίστε ποιο είναι αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. 

Tip: Προσοχή στο μέγεθος! Το σκουφάκι πρέπει να εφαρμόζει σωστά στο κεφάλι σας έτσι ώστε να μην πιέζει το κεφάλι αλλά και να μην το υπερκαλύπτει!