Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που επιτέθηκε στον Ξηρό

Ποιος είναι ο βαρυποινίτης που επιτέθηκε στον Ξηρό

Eπίθεση από βαρυποινίτη κρατούμενο δέχθηκε ο Χριστόδουλος Ξηρός μέσα στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Δομοκού το μεσημέρι της Παρασκευής. O Χριστόδουλος Ξηρός δέχτηκε βαριά χτυπήματα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον νοσοκόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ποινικός επιτέθηκε στον Ξηρό για... λόγους τιμής για όσα ακούστηκαν από τους Πυρήνες για εκείνον, ενώ άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια συνέντευξη που σκόπευε να δώσει ο Ξηρός και προκάλεσε αντιδράσεις στις φυλακές.

Την επίθεση την επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος επισήμανε ότι ο πελάτης του δεν κατήγγειλε το περιστατικό ούτε ζήτησε προστασία από τη διεύθυνση των φυλακών.

Ως δράστης φέρεται ο βαρυποινίτης Βασίλης Βαρελάς, κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Τσακ Νόρις σε επικίνδυνες σκηνές. Ο Βαρελάς έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις 2 ετών γιου του τον Νοέμβριο του 2011, ενώ φέρεται ότι μέσα από τις φυλακές συντόνιζε ομάδα εκβιαστών.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο