Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην αρχή της ημέρας στη Θράκη, το βορειοανατολικό Αιγαίο, το βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο. Στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους ομίχλες.

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις με λίγες πρόσκαιρες βροχές και στα ανατολικά καταιγίδες, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στη Θράκη θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία από 08 έως 14 βαθμούς.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Άνεμοι: νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 5 και τις πρωινές ώρες τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ με εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 09 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο έως 15 βαθμούς.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες στα νότια, γρήγορα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 08 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

 Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με πιθανότητα λίγων τοπικών βροχών. Στα Νησιά του ανατολικού Αιγαίου βροχές και καταιγίδες που μέχρι το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Άνεμοι: νότιοι, νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και το πρωί στα βόρεια 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

  Αττική: τοπικές νεφώσεις. Πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών τις πρώτες πρωινές ώρες στα ανατολικά και νότια. Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

 Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και κατά τόπους ομίχλες. Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.