Στη ΓΑΔΑ έχουν οδηγηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις ύποπτοι για τη δολοφονική επίθεση στο υποκατάστημα της Marfin στις 5 Μαΐου 2010,  κατά την διάρκεια του μεγάλου συλλαλητηρίου πέρυσι στις 5 Μαΐου, που στέρησε τη ζωή σε τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και μιας εγκύου. Σήμερα το πρωί οι αρμόδιοι αξιωματικοί έστειλαν στον εισαγγελέα την ογκωδέστατη δικογραφία με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα και φέρονται ότι ενοχοποιούν συγκεκριμένα από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία στηρίζονται κυρίως σε οπτικό υλικό από τις κάμερες στην περιοχή της οδού Σταδίου, όπου σημειώθηκε η εμπρηστική επίθεση στην Marfin Bank και ταυτόχρονα στο κατάστημα "Ιανός", που βρίσκεται σε μικρή απόσταση. Εκεί φαίνεται μια ομάδα που βγήκε από το μπλοκ των αντιεξουσιαστών και διασπάστηκε σε δυο μέρη.

Επίσης, η δικογραφία περιλαμβάνει μαρτυρίες και καταθέσεις που οδηγούν στα ίδια συμπεράσματα για πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στις επιθέσεις.

Ο εισαγγελέας πάντως, κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας, την έστειλε πίσω, δίνοντας παράταση στην προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας προσήχθησαν πριν από λίγο τρία άτομα, το ένα από τα οποία φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση στον "Ιανό", ενώ τα άλλα δύο στην επίθεση στην "Marfin".

Ωστόσο δεν έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εις βάρος τους, καθώς θα ληφθούν καταθέσεις και κατόπιν ο ανακριτής θα κρίνει εάν οι προσαγωγές μετατραπούν σε συλλήψεις. Παράλληλα γίνονται από την κρατική ασφάλεια κατ΄οίκον έρευνες σε αναζήτηση και νέων στοιχείων για την υπόθεση.