Απίστευτο περιστατικό σημειωθήκε στη Πάτρα με τη σύζυγο γνωστού επιχειρηματία να πιάνεται στα πράσα σε σούπερ μάρκετ της περιοχής την ώρα που έβαζε προϊόντα στην επώνυμη τσάντα της! Σύμφωνα με το δεte.gr, οι υπάλληλοι δεν πίστευαν στα μάτια τους  όταν είδαν τη γνωστή κυρία- πελάτισσα στο συγκεκριμένο κατάστημα- να κλέβει σαμπουάν, κρέμες σώματος και φθηνά καλλυντικά.

Μάλιστα, τη δράση της κατέγραψε μέχρι και το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που οι υπάλληλοι είχαν παρατηρήσει τις «περίεργες» κινήσεις της, αλλά το ποτήρι φαίνεται πως ξεχείλισε τη Μεγάλη Τετάρτη.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος ειδοποιήθηκε από κάποιον υπάλληλο, εκείνος έσπευσε στο διάδρομο που στεκόταν η καλοντυμένη -και μάλιστα κρατώντας μια Louis Vuitton τσάντα- κυρία, και της ζήτησε ευγενικά να τον ακολουθήσει.

Στο ταμείο εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές με την κυρία να επικαλείται αδιαθεσία για να ξεφύγει, φωνάζοντας διαρκώς το όνομά της!

Μετά από λίγο, οι υπέυθυνοι, σεβόμενοι το σύζυγό της-που είναι επιφανείς επιχειρηματίας της πόλης, αποφάσισαν να την αφήσουν να φύγει χωρίς να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό.

Πηγή: dete.gr
TAGS