«Σπάνια μένω άφωνη, αλλά είναι μεγάλη μου τιμή. Δε νομίζω ότι το αξίζω, αλλά νιώθω χαρούμενη και περήφανη», λέει η διάσημη σταρ σε συνέντευξη στο περιοδικό People για τον τίτλο της «ωραιότερης γυναίκας του κόσμου» που της χάρισαν οι αναγνώστες του. Η Jennifer, που στα 41 της νιώθει «καλύτερος ανθρωπος, ωριμότερη και εξυπνότερη» από τα 20 της χρόνια, αποκαλύπτει ότι η ομορφιά της πηγάζει εκ των έσω.Οι γυναίκες που την γνωρίζουν από κοντά της κάνουν κομπλιμέντα για το δέρμα της και εκείνη παραδέχεται ότι η τέλεια εικόνα της απαιτεί θυσίες:

Δεν ξεχνάει ποτέ να αφαιρέσει το μακιγιάζ της κάθε βράδυ και να το ενυδατώσει δύο φορές την ημέρα, κοιμάται αρκετά για να μην δείχνει κουρασμένη, γυμνάζεται με απόλυτη πειθαρχία παρέα με personal trainer και προσέχει ιδιαίτερα τη διατροφή της. «Προσέχω», λέει η Jennifer, η οποία δε μετράει θερμίδες. «Δεν τρώω πάρα πολύ, τσιμπάω λίγο από αυτά που θέλω». Αρκετές φορές το χρόνο κάνει πενταήμερη «αποτοξίνωση», ιδίως όταν πρέπει να εμφανιστεί με άψογη φόρα σε μία ιδιαίτερη περίσταση.

Όσο για το μυστικό διατήρησης της νεότητας; «Να είσαι θετική και σίγουρη ότι μπορείς να δώσεις κι άλλα. Πάντα υπάρχει κάτι νέο και κάτι παραπάνω που μπορείς να πετύχεις. Το γεγονός ότι τα παιδιά μου είναι τόσο μικρά και η ζωή τους αρχίζει τώρα, με κάνει να σκέφτομαι «Είναι ακόμα το ξεκίνημά μου».


Πηγή: real.gr