Τον ξυλοδαρμό της από τον εργοδότη της καταγγέλλει μια εργαζόμενη σε εταιρεία που εδρεύει στο Ηράκλειο.

Το περιστατικό μάλιστα επιβεβαιώνει και ο πρόεδρος της εταιρείας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το flashnews.gr, επικαλούμενο την καταγγελία οι διαφορές ανάμεσα στους συνεταίρους ξεσπούσαν στο προσωπικό της εταιρίας.

Έτσι, χθες το μεσημέρι μετά από ένα φραστικό επεισόδιο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο εργοδότης, χειροδίκησε σε βάρος της άτυχης γυναίκας.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου:

"Άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό εις βάρος εργαζόμενης στην πόλη μας φαίνεται να διαδραματίζεται, με βάση όχι μόνο τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες της  ίδιας αλλά και στελεχών τις επιχείρησης !!

Η εργαζόμενη εργάζεται σε ανώνυμη εταιρία που εδρεύει στο κέντρο του Ηρακλείου και τον τελευταίο καιρό δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης, ο οποίος σύμφωνα με  καταγγελίες της,  την περασμένη εβδομάδα προχώρησε και σε βιαιοπραγίες.

Να σημειωθεί ότι τις παραπάνω καταγγελίες οι οποίες έγιναν στον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά τις επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Α.Ε. ο οποίος μάλιστα στηρίζει την εργαζόμενη, καταδικάζει το περιστατικό και το αποδίδει σε «ξέσπασμα» του συνεταίρου του λόγο των δικών τους διαφορών.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν οι συνάδελφοι της παθούσας που χάρη στην παρέμβαση τους γλίτωσε  από τα χειρότερα.

Η εργαζόμενη ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις σωματικές βλάβες που υπέστη.

Παρά το γεγονός ότι είναι τρομοκρατημένη από το παραπάνω περιστατικό  ανησυχεί να μην χάσει την δουλειά της,  αφού είναι η μοναδική εργαζόμενη στην οικογένεια της.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει το παραπάνω περιστατικό, το οποίο για άλλη μία φορά αποδεικνύει τις άθλιες εργασιακές σχέσεις της Εργαζόμενης Ελληνίδας.

Όπως τόνισε ο Γεν. Γραμματέας, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου  όχι μόνο δεν θα επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων συμπεριφορών αλλά ζητάει και την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγο εργοδότη από τη στιγμή που θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη .

Την πρώτη ημέρα επιστροφής της εργαζόμενης στην δουλειά της μετά από την πολυήμερη αναρρωτική άδεια λόγω των σοβαρών σωματικών βλαβών που υπέστη, θα συνοδεύεται από τον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά."