Προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις δικαστών και εισαγγελέων πραγματοποιήθηκαν με αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (ΑΔΣ) Πολιτικής και Ποινικής Δικαιοσύνης.

Στο βαθμό του αρεοπαγίτη προάγονται οι Πρόεδροι Εφετών ∆ιονυσία Μπιτζούνη και Γεώργιος Χοϊµές, στο βαθµό του Προέδρου Εφετών οι Εφέτες Κωνσταντίνος Παναρίτης και Αλεξάνδρα Σιούτη, στο βαθµό του εισαγγελέα εφετών προάγεται ο Αντεισαγγελέας Εφετών Βασίλειος Παππαδάς, στο βαθµό του Εφέτη προάγονται οι Πρόεδροι Πρωτοδικών Μαρία Προσφιλίδου, Νικόλαος Μήλιος Κατερίνης, Μαριέττα Μαυρή, Ελένη Τζιουβάρα και Ευσεβία Νεονάκη, στο βαθµό του Αντεισαγγελέα Εφετών προάγεται η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννα Ζωγράφου, στο βαθµό του εισαγγελέα Πρωτοδικών προάγεται ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Αντώνιος Παπαµατθαίου, ενώ προάγονται στο βαθµό του προέδρου Πρωτοδικών οι Πρωτοδίκες Ταρσίτσα Μπέκα, Αργύριος Εκκλησίαρχος, Ελένη Κεχαγιά, Φωτεινή Λιάρα και Αικατερίνη Αναστασιάδου.

Με άλλες αποφάσεις του ΑΔΣ έγιναν μεταθέσεις. Συγκεκριμένα, μετατίθεται στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιώς η Εισαγγελέας Εφετών Αργυρώ Χουδετσανάκη και η Αντεισαγγελέας Εφετών Χρυσούλα Παπαταξιάρχη.

Παράλληλα, μετατίθενται οι παρακάτω Εισαγγελείς Πρωτοδικών ως εξής: Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών Αικατερίνη Καραγιαννακίδου, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γρεβενών Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Χρήστος Καραγιάννης και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κατερίνης Στυλιανός Γαλιατσάτος.
Επίσης, μετατίθενται οι παρακάτω Εφέτες ως εξής:

Στο Εφετείο Αθηνών οι Εφέτες ∆ήµητρα Κεχαγιά, Αθηνά Μίξιου, Ευτέρπη Καραχάλιου, στο Εφετείο Θεσσαλονίκης η Ευαγγελία Μήλιου, στο Εφετείο Θράκης Ηλίας Τουλίγκος, στο Εφετείο Λάρισας Μαρία Γουλιανού και στο Εφετείο Πειραιώς Γιαννούλα Γεωργούλια και Ελένη Βαµβακά.

Ακόμη, μετατίθενται οι παρακάτω Πρόεδροι Πρωτοδικών: Στο Πρωτοδικείο Βέροιας Γεώργιος Μιχαλόπουλος, στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου Ανδρονίκη Αθανασιάδη, στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης Κωνσταντία Συροπούλου και Αλεξάνδρα Πολύζου, στο Πρωτοδικείο Ιωαννίνων Ιωάννης Κοσµάτος, στο Πρωτοδικείο Καβάλας ∆έσποινα Ευκαρπίδου, στο Πρωτοδικείο Καστοριάς Γεώργιος ∆ηµητρόπουλος, στο Πρωτοδικείο Κατερίνης Χριστίνα Ζαπάρτα και στο Πρωτοδικείο Πειραιώς Ιωάννης Μαλλούχος.
Επίσης, έγιναν και τοποθετήσεις δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών.

Ειδικότερα, τοποθετείται στην Εισαγγελία Εφετών Καλαµάτας ο νεοπροαχθείς Εισαγγελέας Εφετών Βασίλειος Παππαδάς και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης τοποθετείται ο νεοπροαχθείς Eισαγγελέας Πρωτοδικών Αντώνιος Παπαµατθαίου.
Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Εφετών Κωνσταντίνος Παναρίτης και Αλεξάνδρα Σιούτη στο Εφετείο Αθηνών.
Τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Εφέτες Μαρία Προσφιλίδου στο Εφετείο Ναυπλίου, Νικόλαος Μήλιος στο Εφετείο Πατρών, Μαριέττα Μαυρή στο Εφετείο Πατρών, Ελένη Τζιουβάρα στο Εφετείο Ευβοίας και Ευσεβία Νεονάκη στο Εφετείο Πατρών.

Τέλος, τοποθετούνται οι νεοπροαχθέντες Πρόεδροι Πρωτοδικών: Ταρσίτσα Μπέκα στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Αργύριος Εκκλησίαρχος στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Ελένη Κεχαγιά στο Πρωτοδικείο Αθηνών, Φωτεινή Λιάρα στο Πρωτοδικείο Κεφαλληνίας και Αικατερίνη Αναστασιάδου στο Πρωτοδικείο Σύρου.