Στο Iόνιο και τα ηπειρωτικά τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες της ημέρας.
Αναλυτική πρόγνωση

Αττική

Αρχικά αίθριος ο καιρός. Μετά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και αργά το απόγευμα είναι πιθανό να σημειωθούν σποραδικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νοτιοανατολικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: ασθενείς και από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και τοπικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 07 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία έως 16 βαθμούς.

Νησιά ιόνιου, ήπειρος, δυτική στέρεα, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις που γρήγορα θα πυκνώσουν αρχικά στο ιόνιο και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Άνεμοι: νοτιοανατολικοί 3 με 4, που από το μεσημέρι θα ενισχυθούν στα 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική στέρεα, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος, βαθμιαία όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά των βορειότερων περιοχών σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 στρεφόμενοι από το μεσημέρι σε νότιους 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που το βράδυ θα πυκνώσου και πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές κυρίως στις Κυκλάδες. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην ανατολική Κρήτη πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αρχικά αίθριος. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τη νύχτα στις βορειότερες περιοχές. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και στα νότια 5 τοπικά 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.