Μία 23χρονη Ηρακλειώτισσα αποδείχθηκε "λάτρης" των κοσμημάτων! Μάλιστα ... η αδυναμία της αυτή την οδήγησε στην κλοπή κοσμημάτων αξίας περίπου 20.000 ευρώ, από το σπίτι μιας 62χρονης στα Άνω Καλέσσα του δήμου Μαλεβιζίου. Η υπόθεση κλοπής, που είχε σημειωθεί στις 16 Φεβρουαρίου, εξιχνιάστηκε χθες από αστυνομικούς του τμήματος Αγίου Μύρωνα, όταν η 62χρονη, μεταξύ φωτογραφιών υπόπτων, αναγνώρισε την 23χρονη ως δράστιδα της πράξης.

 Ακόμη μία υπόθεση κλοπής εξιχνίασαν οι αστυνομικές αρχές χθες. Πρόκειται για κλοπή που είχε διαπραχθεί στις 7 Απριλίου στο Ηράκλειο και είχε καταγγελθεί από 54χρονη γυναίκα.

Η γυναίκα δέχτηκε στο σπίτι της άγνωστη γυναίκα, η οποία μπήκε για να δει το σπίτι, ισχυριζόμενη ότι θέλει να το νοικιάσει. Η "ενοικιάστρια" όμως, κάθε άλλο παρά για το σπίτι ενδιαφερόταν... Όσο η ιδιοκτήτρια του οικήματος της έδειχνε τους χώρους η γυναίκα κατάφερε να της κλέψει το κινητό της τηλέφωνο, αξίας 150 ευρώ.

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η γυναίκα για να φτάσει στο κτίριο ήταν που πρόδωσε την ταυτότητά της. Οι αστυνομικοί βρήκαν ότι το συγκεκριμένο ΙΧ κατέχει και χρησιμοποιεί μία 48χρονη γυναίκα, την οποία η παθούσα αναγνώρισε με βεβαιότητα ως τη φυσική αυτουργό της κλοπής.

Η δράστιδα δε συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.


πηγή: Cretalive