Ο υπουργός Εργασίας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης συναντήθηκε σήμερα με το Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση Αφοι Κωνσταντακάτου. Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με τα μισθολογικά και εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν την παρέμβαση του υπουργείου, σχετικά με  τα μισθολογικά και εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν μεταξύ των οποίων είναι και η μη καταβολή των δεδουλευμένων.  Το υπουργείο Εργασίας και  Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα παρέμβει άμεσα, ανταποκρινόμενο στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.  

Επίσης, ο υπουργός Εργασίας και η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, συναντήθηκαν  σήμερα με το Σωματείο Εργαζομένων στους Ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς Περιοχής Αθήνας – Πειραιά, σχετικά με τη μη καταβολή των δεδουλευμένων τους, καθώς και τα γενικότερα μισθολογικά και εργασιακά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη».

Στη συνάντηση συμμετείχε εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας. Προκειμένου να δρομολογηθεί η αντιμετώπιση των προβλημάτων των ερ-γαζομένων, ο υπουργός Εργασίας και η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα συναντηθούν αύριο με τη διοίκηση του Ιδρύματος.