current views are: 1

4 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση07:04

Βρέθηκε η προκήρυξη της ΟΛΑ για την επίθεση στην Πρεσβεία του Ισραήλ (Βίντεο)

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία τον περασμένο Δεκέμβριο.

Δημοσίευση 07:04’
αρθρο-newpost

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνει την ευθύνη για την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι αστυνομικοί μετά το χτύπημα είχαν προχωρήσει στη βαλιστική εξέταση των καλάσνικοφ της επίθεσης και διαπιστώθηκε ότι ανήκουν στην ΟΛΑ καθώς ήταν ίδια με εκείνα της επίθεσης στο σπίτι του γερμανού πρέσβη στην Αθήνα.

 Ωστόσο, η προκήρυξη καθυστέρησηε σχεδόν δύο μήνες γεγονός που είχε προβληματίσει τις Αρχές.

Τελικά, χθες το βράδυ άγνωστος άνδρας τηλεφώνησε στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε πως υπάρχει προκύρηξη στην Νέα Σμύρνη με την οποία η τρομοκρατική οργάνωση Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών αναλαμβάνει την επίθεση στην ισραηλινή πρεσβεία.

Όπως είπε η σχετική προκήρυξη βρίσκεται στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στην οδό Σινώπης στη Νέα Σμύρνη.

Συντάκτες πήγαν στο σημείο χωρίς να βρουν κάτι. Στη συνέχεια ειδοιποίησαν της ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί απέκλεισαν την συγκεκριμένη οδό και πραγματοποίησαν έρευνες για τον εντοπισμό της προκήρυξης. Έπειτα από συνεχιζόμενες προσπάθειες ανεύρεσης της προκήρυξης, τελικά η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, που έφτασε στο σημείο και ύστερα από αρκετές ώρες εντόπισε τελικά μια σακούλα απορριμμάτων μέσα σε κάδο, η οποία περιείχε ένα στικάκι.

Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν αρχικά στην εγκληματολογική υπηρεσία για δακτυλοσκοπική έρευνα και έρευνα DNA και στη συνέχεια το στικάκι παρέλαβε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Το usb στικ περιλάμβάνει 19 σελίδων προκήρυξη. 


σχετικα αρθρα