Με επεισόδια μεταξύ χούλιγκανς της ΑΕΚ και του ΠΑΟ και αστυνομικών, με τραυματισμούς και συλλήψεις σημαδεύτηκε ο χθεσινός τελικός κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ της ΑΕΚ και του Ατρόμητου στο ΟΑΚΑ, λίγο πριν την έναρξή του. Συγκεκριμένα όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία στις 5:10 το απόγευμα μεγάλος αριθμός οπαδών της ΑΕΚ που κινούνταν οργανωμένα επιτέθηκαν εναντίον αστυνομικών με βόμβες μολότοφ, φωτοβολίδες και πέτρες στην συμβολή της Λ. Αλεξάνδρας με την Χαρ. Τρικούπη όπου είχαν παραταχθεί για να αποτρέψουν συμπλοκές με οπαδούς του ΠΑΟ που υπήρχαν στον σύνδεσμο της ομάδας, ο οποίος βρίσκεται σε μικρή απόσταση.

Η επίθεση έγινε γιατί λίγο νωρίτερα οπαδοί της ΑΕΚ που περνούσαν έξω από τον Σύνδεσμο δέχθηκαν λεκτική επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟ. Λίγο αργότερα άλλη μεγάλη ομάδα της ΑΕΚ που επίσης εκινείτο οργανωμένα με δίκυκλα στην περιοχή του Ζωγράφου, προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα σε καταστήματα και σε δύο οχήματα της αστυνομίας, καθώς και στα γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟ, ενώ οι οπαδοί συγκρούστηκαν με μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟ που βρισκόταν στο σύνδεσμο.

Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα οπαδοί του ΠΑΟ προκάλεσαν φθορές σε δύο λεωφορεία που μετέφεραν φιλάθλους της ΑΕΚ και κινούνταν στην Λ. Αλεξάνδρας ενώ επιτέθηκαν και σε διμοιρία της αστυνομίας που επενέβη για να προστατέψει τα λεωφορεία.

Κατά την διάρκεια των παραπάνω επεισοδίων τραυματίστηκαν 9 αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο και 2 οπαδοί, επίσης έγιναν 60 προσαγωγές και συνελήφθησαν 10 άτομα, τα οποία θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα.