current views are: 1

5 Φεβρουαρίου 2015
Δημοσίευση15:20

Αλλαγή πλοίου στο δρομολόγιο προς Σάμο και Φούρνους

Με ένα επιπλέον δρομολόγιο την εβδομάδα από το «Νήσος Μύκονος» της «Hellenic seaways» θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Σάμου και των Φούρνων.

Δημοσίευση 15:20’
αρθρο-newpost

Με ένα επιπλέον δρομολόγιο την εβδομάδα από το «Νήσος Μύκονος» της «Hellenic seaways» θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Σάμου και των Φούρνων.

Με ένα επιπλέον δρομολόγιο την εβδομάδα από το «Νήσος Μύκονος» της «Hellenic Seaways» θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι της Σάμου και των Φούρνων.

Αιτία, η βλάβη που υπέστη μία από τις ηλεκτρομηχανές τού επιβατηγού/ οχηματαγωγού πλοίου «Μυτιλήνη» της NEL, με αποτέλεσμα να είναι αναγκασμένο λόγω επισκευής να σταματήσει τα δρομολόγιά του έως τέλος Φεβρουαρίου.

Το «Νήσος Μύκονος» πραγματοποιεί αυτήν τη στιγμή κάθε Τρίτη και Παρασκευή το δρομολόγιο Πειραιάς, Σύρος, Μύκονος, Αγ. Κήρυκος, Βαθύ, Χίος, Μυτιλήνη, Λήμνος, Καβάλα. Θα πραγματοποιεί επιπλέον ένα ακόμα δρομολόγιο κάθε Δευτέρα και θα προσεγγίζει και τους Φούρνους.

Το «Μυτιλήνη», που υπέστη βλάβη τρία ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι του Εύδηλου, έφθασε με καθυστέρηση στο Καρλόβασι όπου αποβίβασε όλους τους επιβάτες του (109 άτομα) που είχαν προορισμό τη Σάμο. Το πλοίο παραμένει στο λιμάνι προκειμένου να επιθεωρηθεί από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

Στελέχη της πλοιοκτήτριας εταιρείας ανέφεραν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι αν ο νηογνώμονας το επιτρέψει θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον Πειραιά προκειμένου να οδηγηθεί για επισκευή. Σε διαφορετική περίπτωση το πλοίο θα ρυμουλκηθεί.


σχετικα αρθρα