Τον Ιούλιο στην Ευρώπη
Την ώρα που αρκετές celebrity μέλλουσες νύφες κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό το νυφικό που θα φορέσουν την ημέρα του γάμου τους, άλλες αποκαλύπτουν από μόνες τους τον designer που θα υπογράψει το δικό τους.

Στις «αποκαλυπτικές» νύφες ανήκει και η Anja Rubik. Το μοντέλο, το οποίο αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, πρόκειται να παντρευτεί τον Ιούλιο τον αγαπημένο της, Sasha Knezevic, επίσης μοντέλο στο επάγγελμα. Ενθουσιασμένη, δήλωσε ότι ο Peter Dundas από τον οίκο Pucci θα σχεδιάσει το νυφικό της, ενώ όσον αφορά τα παπούτσια δήλωσε, ότι καθώς συνεργάζεται πολύ με τον Giuseppe Zanotti, περιμένει να της στείλουν πολλά ζευγάρια προκειμένου να διαλέξει εκείνο που της αρέσει.

Επίσης, όπως κάθε κλασσική νύφη, προετοιμαζόμενη για τη μεγάλη ημέρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε σε πυρετώδεις προετοιμασίες. Ήμαστε λίγο πιεσμένοι γιατί θέλουμε όλα να είναι τέλεια. Πάντως, ο γάμος αναμένεται να γίνει σε στενό κύκλο στην Ευρώπη, με την οικογένεια και τους στενούς τους φίλους να είναι οι μοναδικοί που θα λάβουν προσκλητήρια.Πηγή: stylista.gr