Για ένα διαδικτυακό παιχνίδι ήρθαν στα χέρια οι δύο 19χρονοι την περασμένη εβδομάδα στη Ρόδο.

Η συμπλοκή ήταν τόσο σφοδρή που είχε ως αποτέλεσμα ο ένας να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο των Αθηνών και ο άλλος να κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βαθμό κακουργήματος.

Σύμφωνα με τη «Ροδιακή», ο δράστης στην απολογία του είπε πως όλα ξεκίνησαν με αφορμή ένα παιχνίδι που έπαιζε διαδικτυακά μαζί με άλλα άτομα τα οποία είτε γνώριζε είτε όχι.

Το προηγούμενο διάστημα ο παθών άρχισε να τον προσβάλλει για τις επιδόσεις του στο συγκεκριμένο παιχνίδι και διαδικτυακά αλλά και με μηνύματα που του έστελνε στο κινητό του τηλέφωνο, ενώ έβριζε και την οικογένειά του, προκαλώντας τον παράλληλα για καβγά και φασαρία.

Ο νεαρός κατηγορούμενος επισκέφτηκε το θύμα στο κατάστημά του και μετά απο διαπληκτισμό όρισαν... μονομαχία σε ένα σοκάκι της περιοχής.

Ο 19χρονος αρνήθηκε πως κρατούσε ή το χτύπημα έγινε με σιδηρογροθιά-όπως και κατηγορείται- και επικαλέστηκε ην ιατροδικαστική έκθεση η οποία όπως είπε δεν αναφέρει τέτοιες ενδείξεις.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, με σύμφωνη γνώμη και της Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Ρόδου ο 19χρονος αφέθηκε ελεύθερος με