Σε πολλές περιοχές της Αττικής, με απόφαση των δήμων, δεν θα ανοίξουν τα σχολεία, λόγω της κακοκαιρίας.

Συγκεκριμένα, στο Βόρειο Τομέα κλειστά παραμένουν σήμερα τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Παπάγου-Χολαργού, Αγίας Παρασκευής, Ηρακλείου, Νέας Ιωνίας. 

Στην Κηφισιά κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στην Πολιτεία (7ο δημοτικό σχολείο) και στην Άνω Κηφισιά (5ο Δημοτικό Σχολείο), ενώ για όλα τα υπόλοιπα η λειτουργία θα κριθεί από τους διευθυντές. 

Στο δήμο Χαλανδρίου παραμένουν κλειστά τα σχολεία στο Πάτημα Χαλανδρίου (16ο Νηπιαγωγείο, 16ο Δημοτικό, 8ο Γυμνάσιο). 

Στη Μεταμόρφωση τα σχολεία άνοιξαν μετά τις 9.00 π.μ., ενώ κανονικά λειτούργησαν τα σχολεία στο δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού. 

Στην Ανατολική Αττική κλειστά παραμένουν τα σχολεία στους δήμους Διονύσου, Παλλήνης, Ωροπού, Αχαρνών (λόγω του Πολιούχου Αγ. Βλάση). 

Στο δήμο Σαρωνικού κλειστά παραμένουν το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Κουβαρά, το Γυμνάσιο Πέτας. 

Στο δήμο Μαραθώνα κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία στον Βαρνάβα και το Γραμματικό, καθώς και το ΕΕΕΕΚ Παμμακάριστος και το 2ο Γυμνάσιο Βουτζά. 

Στο δήμο Ραφήνας-Πικερμίου κλειστά παραμένουν το Ειδικό Νηπιαγωγείο και το Ειδικό Δημοτικό Νταού Πεντέλης. 

Στη Δυτική Αττική κλειστά παραμένουν τα σχολεία στο δήμο Φυλής και όλα τα σχολεία στα Βίλια και το Κριεκούκι στο δήμο Μάνδρας. 

Επίσης, στον Κεντρικό Τομέα, κλειστά είναι τα σχολεία του δήμου Γαλατσίου [(νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί καθώς και τα σχολεία του Γαλατσίου που στεγάζονται στο συγκρότημα της Γκράβας (και τα ΕΠΑΛ)].