Κατάθεση στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου έδωσε ο διαιτητής, αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Χριστόφορος Ζωγράφος, για την επίθεση με λοστό από άγνωστους δράστες, που είχε δεχθεί στις 13 του περασμένου Νοεμβρίου.

Ο κ. Ζωγράφος, που έχει καταθέσει για την επίθεση μηνυτήρια αναφορά κατ' αγνώστων δραστών, σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον του εισαγγελέα επιβεβαίωσε όσα έχει ήδη ισχυριστεί για την υπόθεση, ότι δηλαδή είχε δεχθεί απειλητικό τηλεφώνημα από πρόσωπο που του συστήθηκε ως Δημήτρης Μελισσανίδης.

Αποχωρώντας από το εισαγγελικό γραφείο ο κ. Ζωγράφος αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις για την υπόθεση, λέγοντας πως όσα είχε να πει τα είπε στον κ. Σιμιτζόγλου.

Για την υπόθεση, που ερευνά ο εισαγγελικός λειτουργός και η οποία εντάσσεται στην έρευνα για διαφθορά στο ποδόσφαιρο, κατέθεσε πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Κατάθεση, επίσης, έχουν δώσει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Αλέξης Κούγιας.

Τις επόμενες ημέρες ο εισαγγελέας θα καλέσει σε κατάθεση και τον Δ. Μελισσανίδη.