Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 20χρονου φοιτητή στα Γιάννενα, καθώς οι Αρχές εκτιμούν ότι έχει πέσει θύμα bullying από συμφοιτητές του στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων.

Ο φοιτητής αγνοείται από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου και από την έρευνα προέκυψε ότι ομάδα συμφοιτητών του 20χρονου δευτεροετή τον παρενοχλούσε συστηματικά. 

Το χρονικό 

Σύμφωνα με το epirusgate.gr, το πρωί της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου παρακολούθησε τα μαθήματα του κανονικά και στη συνέχεια έφαγε στην τραπεζαρία της φοιτητικής εστίας όπου έμενε. Περίπου στις 2 μετά το μεσημέρι βγήκε από το κτίριο της εστίας και μετά χάθηκαν τα ίχνη του. Όλα τα προσωπικά του αντικείμενα, ακόμη και το κινητό του τηλέφωνο, βρέθηκαν στο δωμάτιο του.

Την εξαφάνιση εντόπισε η μητέρα του, όταν το απόγευμα της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου τον καλούσε στο κινητό και δεν απαντούσε. Το γεγονός την ανησύχησε γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, το κινητό του «ήταν η προέκταση του χεριού του, δεν το άφηνε ποτέ...».

Οι συγγενείς κινητοποιήθηκαν αμέσως και την επομένη το πρωί πήραν το πρώτο αεροπλάνο από την Κρήτη για τα Γιάννενα. Εκεί διαπίστωσαν ότι ο Βαγγέλης παρακολούθησε το πρωί το μάθημα του κανονικά και το μεσημέρι έφαγε όπως συνήθιζε στο εστιατόριο της Σχολής του. Γύρω στις δύο παρά δέκα το μεσημέρι έφυγε από το κτίριο χωρίς να πει σε κανέναν που θα πήγαινε.

Ο διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Κώστας Μάντζαρης, ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του 20χρονου από το φύλακα του κτιρίου. Ο νεαρός φοιτητής δεν είχε εμφανιστεί και οι συμφοιτητές του άρχισαν να τον ψάχνουν στους χώρους της Σχολής.

Οι έρευνες της Αστυνομίας, της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής συνεχίζονται και αναμένεται να επικεντρωθούν στα πολλά στρέμματα που καλύπτουν οι εγκαταστάσεις της Γαλακτοκομικής Σχολής και στην παραλίμνια περιοχή.