«Συναγερμός» σήμανε το Σάββατο στο κέντρο της Αμαλιάδας, όταν διαπιστώθηκε διαρροή βενζίνης σε σταθμευμένο όχημα.

Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο κέντρο της πόλης  και η διαρροή έγινε αντιληπτή από πυροσβέστη ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. Διερχόμενος από το σημείο αντιλήφθηκε έντονη μυρωδιά βενζίνης και με μία πιο προσεκτική ματιά κατάλαβε τι συνέβαινε και αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας και το Τμήμα της Τροχαίας, ενώ παράλληλα άρχισε και η αναζήτηση του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Παρά το ψάξιμο ο ιδιοκτήτης ήταν άφαντος και οι αστυνομικοί της Τροχαίας αναγκάστηκαν να διακόψουν την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι την απομάκρυνση του αυτοκινήτου.

Επειδή υπήρχε κίνδυνος ανάφλεξης, ένα όχημα της Πυροσβεστικής και πυροσβέστες παρέμειναν στο σημείο, όση ώρα συνεχιζόταν η αναζήτηση του ιδιοκτήτη ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε και η οδική βοήθεια για να απομακρύνει το αυτοκίνητο από το σημείο.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, όταν τελικά έφθασε στο σημείο το αυτοκίνητο της οδικής βοήθειας, εμφανίστηκε και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος έμεινε άφωνος όταν αντίκρισε τέτοια κινητοποίηση γύρω από το αυτοκίνητο!