Εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων και δεκάδες φιάλες λαθραίων ποτών, βρήκαν οι αστυνομικοί στην κατοχή δύο ανδρών ηλικίας 42 και 39 ετών και μίας γυναίκας ηλικίας 42 ετών, που συνελήφθησαν στην Πάτρα και τον Ασπρόπυργο της Αττικής.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι συλληφθέντες θα διέθεταν τα λαθραία προϊόντα στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των καρναβαλικών εκδηλώσεων.

Όσον αφορά στον εντοπισμό των τριών ατόμων, αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από την ερευνά τους, εντόπισαν τον 42χρονο και την συνομήλικη του συνεργό, τη στιγμή που μετέφεραν με αυτοκίνητο τα λαθραία προϊόντα στην Πάτρα.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο δράστες, βρήκαν 120 φιάλες που περιείχαν λαθραίο αλκοολούχο ποτό, 1.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, καθώς και ένα σημειωματάριο στο οποίο αναγράφονταν οι παραγγελίες των λαθραίων προϊόντων.

Λίγη ώρα μετά την σύλληψη του άνδρα και της γυναίκας, αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, συνέλαβαν στον Ασπρόπυργο τον 39χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με την Αστυνομία, είχε προμηθεύσει τον 42χρονο και τη συνεργό του με τα λαθραία προϊόντα.

Σε έρευνα που ακολούθησε, σε αποθηκευτικό χώρο κοντά στο σπίτι του 39χρονου στον Ασπρόπυργο, οι αστυνομικοί βρήκαν, 18 φιάλες που περιείχαν λαθραίο αλκοολούχο ποτό, 873 αυτοκόλλητες ετικέτες, με διακριτικό τίτλο αλκοολούχου ποτού, καθώς και δύο πλαστικά δοχεία χωρητικότητας 20 λίτρων, που περιείχαν μικρές ποσότητες αλκοολούχου ποτού.