Νέα συλλαλητήρια πραγματοποιούνται και σήμερα σε όλη τη χώρα κατά της λιτότητας και στήριξης της κυβέρνησης,την ώρα που συνεδριάζει το Eurogroup στις Βρυξέλλες. Κλειστή η οδός Αμαλίας.

Συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται στην Αθήνα (Σύνταγμα), στη Θεσσαλονίκη (Λευκός Πύργος), καθώς και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας, με κεντρικό σύνθημα «Δώστε μία ευκαιρία στην Ελλάδα».

Όπως αναφέρεται στο κάλεσμα στο Facebook «σήμερα Δευτέρα 16/2 στις 17:00 θα είμαστε και πάλι στις κεντρικές πλατείες της χώρας. Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Την ώρα που η ελληνική αντιπροσωπεία θα βρίσκεται στις Βρυξέλλες και θα διαπραγματεύεται τη διευθέτηση του ελληνικού χρέους, μια κατάμεστη πλατεία Συντάγματος, Λευκού πύργου, αλλά και όλων των υπόλοιπων πλατειών της χώρας, ίσως αποτελέσει το ισχυρότερο διαπραγματευτικό χαρτί. Πάνω από τις στατιστικές και τους δείκτες της οικονομίας, πρέπει να βρεθεί ο Ελληνικός λαός και το αίτημά του για ανεξαρτησία, δημοκρατία, δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια, αρχές που υποτίθεται πως είναι αυτονόητες αλλά και επιβεβλημένες στην Ευρώπη του Πολιτισμού!».

Στις χθεσινές συγκεντρώσεις με κεντρικό σύνθημα «Δεν μασάμε στους εκβιασμούς- Δεν κάνουμε πίσω - Θα νικήσουμε» το παρών έδωσαν χιλιάδες πολίτες.