Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται τα χιονοδρομικά κέντρα Πισοδερίου και Ελατοχωρίου στη Δυτική Μακεδονία, ενώ με μικρές αλλαγές λειτουργούν οι αναβατήρες στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν, Σελίου, 3-5 Πηγαδίων και Βασιλίτσας.

Το χιόνι είναι άφθονο στα περισσότερα κέντρα και διατηρείται σε άριστη κατάσταση καθώς οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από το μηδέν. 

Χωρίς προβλήματα γίνεται η πρόσβαση του κοινού. Με αλυσίδες σε όλη τη διαδρομή από Κερασιά προς χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. 

Επιδείνωση του καιρού 

Την ίδια ώρα ο καιρός επιδεινώθηκε σημαντικά. Στους 6 βαθμούς Κελσίου, με υγρασία 66% και συννεφιά, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών. 

Στον ένα βαθμό Κελσίου, με υγρασία 93% και αίθριο καιρό, είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, ενώ στους (-2) βαθμούς Κελσίου, με υγρασία 85% και χιονόπτωση, είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο.

Στον ένα βαθμό Κελσίου, με υγρασία 93% και χιονόπτωση, είναι η θερμοκρασία στην Καστοριά, στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, αλλά και στη Φλώρινα.