Ανοιχτά τα χιονοδρομικά στη Δυτική Μακεδονία

Ανοιχτά τα χιονοδρομικά στη Δυτική Μακεδονία

Σε πλήρη λειτουργία βρίσκονται τα χιονοδρομικά κέντρα Πισοδερίου και Ελατοχωρίου στη Δυτική Μακεδονία, ενώ με μικρές αλλαγές λειτουργούν οι αναβατήρες στα χιονοδρομικά κέντρα Καϊμακτσαλάν, Σελίου, 3-5 Πηγαδίων και Βασιλίτσας.

Το χιόνι είναι άφθονο στα περισσότερα κέντρα και διατηρείται σε άριστη κατάσταση καθώς οι θερμοκρασίες παραμένουν κάτω από το μηδέν. 

Χωρίς προβλήματα γίνεται η πρόσβαση του κοινού. Με αλυσίδες σε όλη τη διαδρομή από Κερασιά προς χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. 

Επιδείνωση του καιρού 

Την ίδια ώρα ο καιρός επιδεινώθηκε σημαντικά. Στους 6 βαθμούς Κελσίου, με υγρασία 66% και συννεφιά, είναι η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών. 

Στον ένα βαθμό Κελσίου, με υγρασία 93% και αίθριο καιρό, είναι η θερμοκρασία στην Έδεσσα, ενώ στους (-2) βαθμούς Κελσίου, με υγρασία 85% και χιονόπτωση, είναι η θερμοκρασία στον Πολύγυρο.

Στον ένα βαθμό Κελσίου, με υγρασία 93% και χιονόπτωση, είναι η θερμοκρασία στην Καστοριά, στην Κοζάνη, στα Γρεβενά, αλλά και στη Φλώρινα.
 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο