Συνελήφθησαν τη Δευτέρα το βράδυ δύο άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και απείθεια.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν τη Δευτέρα το βράδυ στην Πάτρα, τους δύο δράστες να κινούνται με αυτοκίνητο, και τους πραγματοποίησαν σήμα για έλεγχο.

Οι δράστες δεν συμμορφώθηκαν στο σήμα των αστυνομικών, ανέπτυξαν ταχύτητα με το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο στην Πάτρα και σε κοντινή απόσταση, κρυμμένους σε αυλή κατοικίας, τους δύο δράστες.

Από την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο των δραστών, βρήκαν και κατέσχεσαν (500) πακέτα λαθραίων τσιγάρων, ενώ σε σωματική έρευνα που ακολούθησε στον 24χρονο δράστη, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (3.120) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο που οδηγούσαν, ως μέσο διακίνησης  των λαθραίων τσιγάρων.