Μια διαφορετική διοργάνωση καλλιστείων θα παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και όχι μόνο του Αγιόκαμπου Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, στην... πασαρέλα θα περπατήσουν άνδρες ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών.

Οι διαγωνιζόμενοι θα φορούν σορτς ή μαγιό και θα διαγωνισθούν για το έπαθλο, το οποίο έχει οριστεί σε 150 ευρώ. Λόγω του πνεύματος της Αποκριάς στους συμμετέχοντες θα δοθούν από ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, σαγιονάρες και... μπρατσάκια. 

Την διοργάνωση εμπνέυστηκε ένας πρώην ναυτικός, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στα παράλια του Αγιοκάμπου, και ο οποίος, κατά την περιπλάνησή του ανά τον κόσμο, είχε παρακολουθήσει στη Βενεζουέλα ένα αντίστοιχο γεγονός. 

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιώργος Ντάφης αναφέρει στην σχετική ανακοίνωση: 

«Σας επισημαίνουμε, επίσης, ότι διά κάθε ατυχές ενδεχόμενο, μιας και οι συμμετέχοντες θα είναι ηλικιωμένοι, η ασφάλειά τους είναι δεδομένη. Το Κέντρο Υγείας Αγιάς και τα ασθενοφόρα του, όπως πάντα, επαγρυπνούν και καλύπτουν σε περιστατικά όλο τον Δήμο Αγιάς». 

Κατόπιν τούτου, όσοι πιστοί και διαθέτοντες το ανάλογο χιούμορ, αλλά και τη βεβαιότητα ότι αντέχουν στο χειμωνιάτικο κρύο, μπορούν να προσέλθουν προκειμένου να συμμετάσχουν στα καλλιστεία, φέροντας και την αστυνομική τους ταυτότητα ή βεβαίωση ΚΕΠ, όπως λέει χαρακτηριστικά ο διοργανωτής.