Έξι γυναικείες τσάντες είχαν καταφέρει να αρπάξουν μέσα σε 8 ημέρες δύο νεαροί, ηλικίας 16 και 19 ετών, από την Εύβοια, που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς του τμήματος Ασφάλειας Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το lamiastar.gr οι έξι περιπτώσεις σημειώθηκαν στην πόλη της Χαλκίδας. Οι δράστες, που επέβαιναν σε ΙΧ (φωτό), προσέγγιζαν τα ανυποψίαστα θύματά τους, καθώς περπατούσαν, και αποσπούσαν αιφνιδιαστικά τις τσάντες τους.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, ενώ το όχημα που χρησιμοποιούσαν για την παράνομη δράση τους κατασχέθηκε

Σημειώνεται επίσης ότι οι δράστες εμπλέκονται σε τροχαίο ατύχημα και με εγκατάλειψη ηλικιωμένης γυναίκας.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο εντοπίστηκε χθες το πρωί, σταθμευμένο σε περιοχή της Χαλκίδας. Άμεσα τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση και προσαγωγή των δύο δραστών, μόλις αυτοί επιβιβάστηκαν σε αυτό.

Η έρευνα από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας συνεχίζεται, προκειμένου να διερευνηθεί η τυχόν εμπλοκή των δραστών και σε άλλες συναφείς αξιόποινες πράξεις.

Οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.