Ελληνικός Χρυσός: Επιφυλάσσεται για την κατοχύρωση των συμφερόντων της

Ελληνικός Χρυσός: Επιφυλάσσεται για την κατοχύρωση των συμφερόντων της

Η εταιρία Ελληνικός Χρυσός τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι «παραμένει σταθερή στη βούλησή της για υλοποίηση της επένδυσης στη Χαλκιδική».

 Σε γραπτή του δήλωση ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος αναφέρει ότι η εταιρία «δέχεται το τελευταίο διάστημα απρόκλητες επιθέσεις οι οποίες προκαλούν κωλύματα στην απρόσκοπτη ολοκλήρωση του επενδυτικού της σχεδίου στα Μεταλλεία Κασσάνδρας, στη Β.Α. Χαλκιδική».

Πρόσθεσε ότι η εταιρία «τιμά απολύτως το συμβόλαιό της με το Ελληνικό Δημόσιο που υπογράφηκε στις 12.12.2003 και κυρώθηκε με το νόμο 3220/2004 (ΦΕΚ 15/A/28.1.2004)» και «επιφυλάσσεται να λάβει όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα για την κατοχύρωση των συμφερόντων της».

Και προσθέτει ότι «αυτή την περίοδο η εταιρεία μας πραγματοποιεί τη μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση στην χώρα ύψους άνω του 1 δισ. ευρώ, με 2.000 εργαζόμενους, επένδυση η οποία έχει κριθεί επανειλημμένα από το Συμβούλιο της Επικρατείας απόλυτα συμβατή με το περιβάλλον, καθόλα νόμιμη και με πολλαπλά οφέλη για το Δημόσιο συμφέρον και την Εθνική οικονομία».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο