«Συναγερμός» σήμανε στις φυλακές Δομοκού, όταν δύο Αλβανοί, προμηθευτές τροφίμων, προσπάθησαν να περάσουν στο σωφρονιστικό κατάστημα, μέσα σε κονσέρβες κινητά, hands free κι άλλες συσκευές.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Παρασκευής συνελήφθησαν στο Δομοκό Φθιώτιδας, δύο Αλβανοί, ηλικίας 26 και 56 ετών, κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων και άλλων αντικειμένων στις φυλακές Δομοκού.

Κατά τον έλεγχο, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, σε συσκευασίες τροφίμων, που επιχείρησε να εισάγει ο 26χρονος, προμηθευτής τροφίμων των φυλακών, συνοδευόμενος από τον 56χρονο πατέρα του, εντοπίστηκαν, μέσα σε μία κονσέρβα 4 κινητά τηλέφωνα, μία συσκευή διαχείρισης ίντερνετ, ένας  φορτιστής χωρίς καλώδιο, 3 καλώδια φορτιστή USB, 4 καλώδια hands free και ένας ελβετικός σουγιάς.

Η επίμαχη κονσέρβα βρισκόταν μέσα σε μία σακούλα, που περιείχε 4 τυποποιημένες κονσέρβες και ένα γυάλινο δοχείο με μέλι.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.