Είναι το νέο trend και αφορά τα δάχτυλά σας! Τέλος οι διακριτικές μικρές βέρες, με τις μικρές διαμαντένιες πετρούλες που φορούσατε μέχρι τώρα. Η διακριτικότητα είναι πια passé και είναι ώρα να αναδείξετε τον πληθωρικό εαυτό σας και να γεμίσετε τα δάχτυλά σας με τα δαχτυλίδια της μπιζουθήκης σας. Σύμφωνα με το βρετανικό τεύχος του Vogue, τα μεγάλα και ογκώδη δαχτυλίδια είναι το νέο trend και δεν έχετε παρά να βάψετε τα νύχια σας με ένα ανοιξιάτικο χρώμα και να στολίσετε τα δάχτυλα σας.

Ημιπολίτιμες πέτρες: Συνδυάστε δύο trend μαζί, αφού οι ημιπολύτιμες πέτρες στα κοσμήματα είναι ό,τι πιο in, φορέστε δαχτυλίδια με πέτρες σε διάφορες αποχρώσεις. Επιλέξτε ογκώδη δαχτυλίδια και φορέστε τα όλα μαζί, σε διάφορες αποχρώσεις.

Νεανικό ασήμι: Διαλέξτε πιο μοντέρνες γραμμές και ασημένιες αποχρώσεις και φορέστε ένα μεγάλο διπλό δαχτυλίδι. Τα διπλά δαχτυλίδια είναι το απόλυτο trend, γιατί καταφέρνουν να καλύψουν όλο σας το χέρι.

Κουκουβάγια και οδικά πτηνά: Άλλο ένα trend, η κουκουβάγια, η οποία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη. Τα πτηνά είναι της μόδας και τα δάχτυλα σας θα στολιστούν υπέροχα με μικρές κουκουβάγιες ή άλλα πτηνά.