Συνελήφθη η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου που φέρεται ως συνδεκτικός κρίκος των Πυρήνων της Φωτιάς και συνεργός του Χριστόδουλου Ξηρού. Η Αντιτρομοκρατική την εντόπισε σε επιχείρηση στα Περιστέρια Σαλαμίνας, σε σπιτί που παρακολουθούσαν οι αρχές.

Το σπίτι σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε μητέρα έγκλειστου για τους Πυρήνες, ενώ η Αγγελική κυκλοφορούσε μεταμφιεσμένη με καστανά πλέον μαλλιά και με πλαστά στοιχεία και άλλη ταυτότητα με το όνομα Εύη Στατίδη. Με την κατηγορία της υπόθαλψης εγκληματία συνελήφθησαν τόσο η 60χρονη μητέρα του έγκλειστου όσο και μια 26χρονη φίλη και η σύζυγος του Τσάκαλου που ήταν μαζί στο σπίτι- κρυσφήγετο.

Νωρίς το μεσημέρι η Αγγελική μεταφέρθηκε με καλυμένο το πρόσωπό της στη ΓΑΔΑ και αυτή την ώρα απολογείται στον Εισαγγελέα.

Η Αγγελική ήταν καταζητούμενη για θέματα τρομοκρατίας και φέρεται ως εγκέφαλος στην επιχείρηση Γοργοπόταμος στις φυλακές Κορυδαλλού σχεδίαζαν χτύπημα με σκοπό την απελευθέρωση των Πυρήνων.

Οι αρχές ήταν πολύ κοντά στον εντοπισμό της τις τελευταίες ώρες αφού μόλις χτες συνέλαβαν την 36χρονη διαμεσολαβήτρια που είχε δοσοληψίες με την Αγγελική, ενώ κομβικής σημασίας για τις έρευνες ήταν ο εντοπισμός του «Ιάσωνα».