Στη δημοσιότητα έδωσε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προς ενημέρωση των γονιών ο «Κώδικας Επικοινωνίας Παιδόφιλων» που έχει αναπτυχθεί στο διαδίκτυο.

O «Κώδικας Επικοινωνίας» προέκυψε από σχετικό εγχειρίδιο που εντοπίστηκε στο διαδίκτυο ύστερα από έρευνες εξειδικευμένων Αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για πρώτη φορά στα αστυνομικά χρονικά της χώρας μας, παρουσιάζεται σε περίληψη, μαζί με τα σύμβολα που χρησιμοποιούν οι παιδόφιλοι για να αναγνωρίζουν τις μεταξύ τους σεξουαλικές προτιμήσεις.

Στο συγκεκριμένο εγχειρίδιο, καλύπτεται σε επτά κεφάλαια ο,τιδήποτε αφορά στην παιδοφιλία, από την ψυχολογία των παιδιών μέχρι και την προετοιμασία που απαιτείται, ώστε να πραγματοποιήσει ο παιδόφιλος τις ασελγείς του πράξεις.

Περιγράφονται οι τρόποι με τους οποίους ένας παιδόφιλος μπορεί να προσεγγίσει ένα παιδί και να το αποπλανήσει, ενώ επίσης αναλύονται οι τρόποι με τους οποίους ένας παιδόφιλος μπορεί να προστατέψει τον εαυτό του, αν τυχόν αποκαλυφθεί.

Μάλιστα, ο νοσηρός νους των παιδεραστών έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο όπου στο εγχειρίδιο αναφέρουν τα πάντα για τα παιδιά και την ψυχολογία τους, ξεκινώντας από την σεξουαλικότητα τους και καταλήγοντας στη «χημεία» ανάμεσα σε ένα παιδί και στον παιδεραστή!

Ακολουθούν σύμβολα που αν δούν οι γονείς πρέπει να ειδοποιήσουν την Αστυνομία

 

Το συγκεκριμένο σύμβολο αναφέρεται στους παιδόφιλους που προτιμούν μικρά αγόρια.

Το συγκεκριμένο σύμβολο αναφέρεται στους παιδόφιλους που προτιμούν μικρά κορίτσια.

Το συγκεκριμένο σύμβολο αναφέρεται γενικά στους παιδόφιλους.