Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις στην Τρίπολη για την απομάκρυνση των σκουπιδιών από την πόλη. 

Σήμερα ήταν η σειρά των μαθητών της πόλης να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.  Ειδικότερα, αποχώρησαν από τα σχολεία τους κάνοντας αποχή στις 12:30 και πραγματοποίησαν μεγάλη συγκέντρωση στην πλατεία Πετρινού, στο κέντρο της πόλης, όπου εκπρόσωποι 15μελών συμβουλίων διάβασαν ψήφισμα διαμαρτυρίας, με το οποίο καλούν τους αρμόδιους να προβούν στην άμεση απομάκρυνση των σκουπιδιών από την πόλη.

Στη συνέχεια, οι μαθητές πραγματοποίησαν πορεία στους κεντρικούς δρόμους και κατευθύνθηκαν στο δημαρχείο Τρίπολης, όπου παρέμειναν πολλή ώρα έξω από το κτίριο φωνάζοντας συνθήματα όπως «άμα δεν μπορείτε, να παραιτηθείτε» και «μαζέψτε τα σκουπίδια μην πάθουμε χολέρα, θέλουμε οξυγόνο και καθαρό αέρα».

Εκπρόσωποι των μαθητών συναντήθηκαν με τον δήμαρχο Τρίπολης, Δημήτρη Παυλή, στον οποίο επέδωσαν το ψήφισμα και συζήτησαν μαζί του για αρκετή ώρα.

Στο μεταξύ, φορείς της Αρκαδίας συναντήθηκαν και αποφάσισαν την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου διαμαρτυρίας την προσεχή Παρασκευή 6 Μαρτίου, στις 12:00, στην κεντρική πλατεία της Τρίπολης.