current views are: 1

5 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση09:14

«Σφίγγα» στον ανακριτή η Αγγελική των Πυρήνων- Κρίθηκε προφυλακιστέα

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, η απολογία της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου.

Δημοσίευση 09:14’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, η απολογία της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου.

Στην φυλακή οδηγούνται, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου και ο 39χρονος κατηγορούμενος ως συνεργός του βαρυποινίτη Χριστόδουλου Ξηρού, που απολογήθηκαν στον εφέτη ειδικό ανακριτή αρμόδιο για θέματα τρομοκρατίας.

Και οι δύο κατηγορούμενοι, που είναι αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες που σχετίζονται με τη δράση τρομοκρατικής οργάνωσης, φέρονται να έδωσαν τυπικές απολογίες στον ανακριτή.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε ενώπιον του ανακριτή αρμόδιου για θέματα τρομοκρατίας, η απολογία της 22χρονης Αγγελικής Σπυροπούλου που αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο, καθώς της αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης «Γοργοπόταμος» που φέρονται να σχεδίαζαν από κοινού μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς με τον Χριστόδουλο Ξηρό για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού έγκλειστων μελών της οργάνωσης.

Η 22χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις του εφέτη ειδικού ανακριτή Ευτύχιου Νικόπουλου και έδωσε τυπική απολογία.

Για την ίδια υπόθεση απολογείται σήμερα και ο 39χρονος που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο ως συνεργός του Ξηρού.

 


σχετικα αρθρα