current views are: 1

6 Μαρτίου 2015
Δημοσίευση17:32

Την παραίτηση του διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής ζητά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

«Πέφτουν» κεφάλια για την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, μετά και το πόρισμα της Διοικητικής Έρευνας για το τί συνέβη στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Δημοσίευση 17:32’
αρθρο-newpost

«Πέφτουν» κεφάλια για την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, μετά και το πόρισμα της Διοικητικής Έρευνας για το τί συνέβη στη Γαλακτοκομική Σχολή.

Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

 

«Πέφτουν» κεφάλια για την εξαφάνιση του 20χρονου φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη, μετά και το πόρισμα της Διοικητικής Έρευνας για το τί συνέβη στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνω.

Ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου, ζητά την παραίτηση του διευθυντή της σχολής.

Ταυτόχρονα, ζητά να παρέμβει ο εισαγγελέας και να διερευνήσει όλες τις πτυχές της εξαφάνισης του 20χρονου.

Παράλληλα, δίνει εντολή στο Δ.Σ του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «ΔΗΜΗΤΡΑ» που εποπτεύει τη σχολή να συνεδριάσει άμεσα, νωρίτερα από τη Δευτέρα, για να εξετάσει το πόρισμα.

Υπενθυμίζεται ότι, νωρίτερα την Παρασκευή, κατατέθηκε στον πρόεδρο του ΔΣ του ΕΛΓΟ το πόρισμα της Διοικητικής Έρευνας.

Όπως αναφέρει στο newpost,  ο Ανδρέας Αθανασόπουλος, νομικός σύμβουλος του Ελληνικού Γεωργικού Οργανισμού «Δήμητρα» (στον οποίο ανήκει η σχολή), το πόρισμα το οποίο ο ίδιος συνέταξε, έχει κατατεθεί στον πρόεδρο του οργανισμού και τη Δευτέρα θα λάβουν γνώση του περιεχομένου όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Χωρίς αμφιβολία ο εξαφανισμένος φοιτητής είχε πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας», διαβεβαιώνει, μιλώντας στο newpost.

Το πόρισμα κάνει λόγο και για ευθύνες εκ μέρους της διεύθυνσης της σχολής, για τα τηλεφωνήματα πολιτικών ανδρών που προσπαθούσαν να παρέμβουν υπέρ κάποιων σπουδαστών.

«Η διοίκηση του ΕΛΓΟ δεν είχε ενημερωθεί για τις οχλήσεις και σίγουρα για αυτό υπάρχουν ευθύνες», λέει στο newpost  ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Τη Διοικητική Έρευνα έφεραν σε πέρας ο κ. Αθανασόπουλος με τη συνδρομή των διοικητικών υπαλλήλων Κωνσταντίνας Παπαδοπούλου και Σπύρου Στάθιαρη.
 


σχετικα αρθρα