Ληστεία που σημειώθηκε στην ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι στις 2 Μαρτίου κατηγορούνται ότι... εκμεταλλεύτηκαν τρεις υπάλληλοι της εταιρείας για να κλέψουν χρήματα. 

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το μεσημέρι στις 2-3-2015 διαπράχθηκε ένοπλη ληστεία στο κατάστημα της Επιχείρησης Κοινής Ωφέλειας στο Μαρούσι, κατά την οποία άγνωστοι δράστες με την απειλή όπλων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα και από την ανάλυση του βιντε του καταστήματος, ο 46χρονος και η 60χρονη, που εργάζονταν ως ταμίες, μετά τη διάπραξη της ληστείας, αφαίρεσαν από το χρηματοκιβώτιο και πήραν παράνομα χρηματικό ποσό, μέρος του οποίου έδωσαν την επομένη στον 48χρονο, επίσης εργαζόμενο ως ταμία, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ληστείας απουσίαζε με ολιγόωρη άδεια.

Ο 46χρονος και η 60χρονη, κατά την εξέταση τους για την ληστεία, κατέθεσαν ψευδώς ότι, το αφαιρεθέν από τους ίδιους χρηματικό ποσό, είχε αφαιρεθεί από τους άγνωστους δράστες που είχαν διαπράξει προηγουμένως την ληστεία.

Σε έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους βρέθηκε και κατασχέθηκε συνολικά το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.