Συνελήφθησαν χτες το βράδυ στην Καλαμάτα, τέσσερα άτομα που εμπλέκονται σε ακόμα μια σοκαριστική υπόθεση παράνομης υιοθεσίας βρέφους.

Πρόκειται για δύο Βουλγάρες ηλικίας 24 και 35 ετών, μια 56χρονη Ελληνίδα γυναικολόγο, καθώς και έναν 35χρονο συμβολαιογράφο Καλαμάτας.

Από την έρευνα της Αστυνομίας διαπιστώθηκαν προσυνεννοήσεις των κατηγορούμενων, για την ολοκλήρωση της παράνομης υιοθεσίας.

Πριν από περίπου ένα μήνα, στις 12 Φεβρουαρίου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των δραστών σε γραφείο εύρεσης εργασίας που διατηρεί η 35χρονη βουλγάρα στην Καλαμάτα, το νεογέννητο οκτώ ημερών αγοράκι παραδόθηκε από την 24χρονη βουλγάρα μητέρα του, στην 35χρονη και στη συνέχεια αυτή το παρέδωσε στην γυναικολόγο έναντι χρηματικού ποσού 1.500 ευρώ, ενώ άλλα 1.500 ευρώ θα λάμβανε μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών από τον συμβολαιογράφο.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που βρίσκεται και σήμερα σε πλήρη εξέλιξη για τη διαλεύκανση όλων των πτυχών της υπόθεσης, αναζητείται το βρέφος και η οικογένεια στην οποία παραδόθηκε τελικά.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον εισαγγελέα Καλαμάτας.