Δυσάρεστη τροπή πήρε το παραδοσιακό πανηγύρι στο Ρουπάκι του δήμου Πηνειού που είχε προγραμματιστεί για το βράδυ της Τρίτης. Όλα ξεκίνησαν όταν δύο κάτοικοι άλλου χωριού πάρκαραν το αυτοκίνητο τους στη πλατεία όπου θα γινόταν η εκδήλωση. Εκείνη την ώρα, οι κάτοικοι έκαναν τις προετοιμασίες και ο πρόεδρος του χωριού ζήτησε από τον 44χρονο οδηγό και τον 51χρονο φίλο του να απομακρύνουν το όχημα.

Οι δύο άνδρες άρχισαν μία έντονη φραστικά επίθεση εναντίον του και ο πρόεδρος κάλεσε την αστυνομία. Ωστόσο, οι δύο αστυνομικοί, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που έφθασαν στο σημείο δεν κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Αντίθετα, προκάλεσαν την περιατέρω οργή του 44χρονου και του 51χρονου που άρχισαν να τους χτυπούν, με αποτέλεσμα μετά τη λήξη του επεισοδίου να οδηγηθούν στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, με εκδορές, για τις πρώτες βοήθειες.

Οι δύο δράστες μεταφέρθηκαν επίσης ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, αφού πρώτα οι δύο αστυνομικοί της Γαστούνης, με τη συνδρομή συναδέλφων τους της ομάδας ΔΙΑΣ, κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν, κρατούνται στο Α.Τ. Γαστούνης και το πρωί θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας.Πηγή: iliatora.gr